Network Menu

PU-gruppen

Personlig Utveckling

Hjärtligt välkommen till PU-gruppen! Utifrån ett positivt möjlighetsfokus fördjupar vi oss i hur vi människor fungerar, bl a utifrån psykologi, beteendevetenskap och de senaste rönen kring hjärnan. Här får du möjlighet att delta i halvdagsträffar, luncher och inspireras i vår WhatsApp-grupp.  Vi reflekterar tillsammans och låter oss inspireras i att utveckla våra egna liv.  Vill du vara med så kontakta Karin och/eller AnnaLena. Se kontaktuppgifter nedan.

 

Karin och AnnaLena, heter vi som startat gruppen och som håller i havdagsträffarna och lunchmöten. Vi har båda arbetat med utveckling av organisationer, grupper och personer i mer än tjugo år. Vi har ett brinnande intresse för detta och älskar att ständigt hålla oss uppdaterade och ser så mycket fram mot att göra det tillsammans med andra härliga Sweor.

 

Halvdagsträffar

Vi planerar fyra halvdagsträffar per år. Upplägget kommer att vara en mix av kunskapsinput, gemensamma erfarenhetsutbyten och reflektioner. Kunskap och inspiration hittar vi olika teorier, artiklar, böcker, poddar. Det kan handla om att reflektera kring frågor som: vem är jag, vad vill jag, vad behöver jag för att må bra/bättre utifrån olika teman som beteende- och kommunikationsstilar, förändringars påverkan, stress och oro, självkänsla, att påverka tankar och känslor etc.

 

Följande mötesdatum gäller under 2019: 21:e maj, 24:e september och 19:e november.

(vi har redan haft ett uppstartsmöte under februari därför bara 3 st ytterligare 2019)

Vi träffas i Cascais, kl 13.00-16.00. Blir vi fler än 16 anmälda så delar vi upp gruppen och träffar även en grupp 9-12.

 

Inbjudan till halvdagsträffarna kommer att mailas inför varje träff.

Du anmäler dig sedan till en träff i taget genom att svara på mailet.

 

Lunchuppföljning

Mellan våra halvdagsträffar så ses vi på en lunch där vi följer upp funderingar, utmaningar, erfarenheter och har trevligt. Dessa mellanträffar är ett sätt att dels befästa och hålla igång vår utveckling och dels ett sätt att för den som missat en aktivitet att ändå få ta del av vad som är på gång.

 

Vi återkommer med datum för lunchträffarna.

Inbjudan kommer att mailas inför varje lunch.

Du anmäler dig sedan till en träff i taget genom att svara på mailet.

 

WhatsApp grupp

Var med i vår WhatsApp grupp för att även löpande ta del av och dela tips om spännande aktiviteter, intressanta böcker, poddar etc. Här kan alla deltagare bjuda in till aktiviteter som t ex en reflektionspromenad, ”walk-and-talk” eller be om feedback på en fundering när man vill. Ladda ner WhatsApp-appen och skicka ditt mobilnummer så lägger vi till dig.

 

Ser fram emot ett spännande funderingar och utveckling tillsammans,

så välkommen att anmäla dig till PU gruppen nu 😊

 

Karin och Anna-Lena

 

 

AnnaLena Alexandersson

+46705392969

+351934096482

annalena.alexandersson1(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com

 

Karin Oldebäck

+46(0)704978777

+351915472019

karin(Replace this parenthesis with the @ sign)oldeback.com

__________________________________________________________________________________________________