Network Menu

PU-gruppen

PU-gruppen

Personlig Utveckling

Hjärtligt välkommen till PU-gruppen! 

AnnaLena, & Karin heter vi som startat gruppen (2019) och som håller träffarna.

Vi har båda arbetat professionellt med utveckling av organisationer, grupper och personer i mer än tjugo år. Vi har ett brinnande intresse för frågor kring personlig och mänsklig utveckling. Vi vill ständigt hålla oss uppdaterade och tycker det är fantastiskt kul att få göra det tillsammans med andra härliga Sweor i Portugal.

Utifrån ett positivt möjlighetsfokus fördjupar vi oss i hur vi människor fungerar, inom områden som psykologi och beteendevetenskap. På våra träffar utgår vi från något intressant tema, reflekterar tillsammans, låter oss inspireras och utvecklas. Genom vår WhatsApp-grupp blir du inbjuden till våra aktiviteter och kan inspireras av tips kring sådant som kan vara personlighetsutvecklande och självstärkande. Ser fram emot en spännande höst tillsammans!

Coronapandemin medför att vi nu bara har PU-träffar med små grupper, 8 deltagare per grupp. Under höstterminen genomför vi tre teman och vi bjuder in till två grupper per tema. Vill du vara med så kontakta AnnaLena och/eller Karin. Se mer information och kontaktuppgifter nedan.

Tre träffar under hösten (varje träff genomförs vid två tillfällen).

Vi träffas på Paola Rego kl 10.00 – 12.00

  • 29/9 och 9/10 Träff 1 – Tema – Corona
  • 13/11 och 18/11 Träff 2 – Tema – Självstärkande, peppande övningar
  • 1/12 och 3/12 Träff 3 – Tema – Målbilder

 Träffarnas upplägg

Vi skapar en mix av kunskapsinput, lättsamma övningar, gemensamma erfarenhetsutbyten och reflektioner. Kunskap och inspiration hittar vi olika teorier, artiklar, böcker och poddar. Det kan handla om att reflektera kring frågor som: vem är jag, vad vill jag, vad behöver jag för att må bra/bättre utifrån olika teman som beteende- och kommunikationsstilar, förändringars påverkan, stress och oro, självkänsla, att påverka tankar och känslor etc.

Bild från oktoberträffarna.

Bild från oktoberträffarna.

Bild från oktoberträffarna.

Bild från oktoberträffarna.

Bild från oktoberträffarna.

Vi bjuder in till träffarna och kommunicerar via vår WhatsApp-grupp

Inbjudan kommer bara att ske via WhatsApp. Du måste alltså vara med i vår WhatsApp-grupp för att kunna anmäla dig. Vi kommer att vara 10 personer vid varje träff (8 deltagare samt AnnaLena & Karin). ”Först till kvarn” gäller för att komma med.

I WhatsApp-gruppen kan du också dela tips på t ex spännande böcker, artiklar, poddar eller ställa frågor eller be om feedback på någon fundering som du har eller varför inte bjuda in till en reflektionspromenad ”walk-and-talk”.

Du som ännu inte är med i gruppen skicka ditt mobilnummer så lägger vi till dig eller om du inte längre vill vara med så är vi glada för om du meddelar oss det.

Vi ser fram emot och längtar till nästa PU-träff!

Hjärtligt välkommen!

 AnnaLena Alexandersson

+46(0)705392969, +351934096482, annalena.alexandersson1(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com

Karin Oldebäck

+46(0)704978777, +351915472019, karin(Replace this parenthesis with the @ sign)oldeback.com

 

 

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

 Våren 2020

 

 

PU-gruppen

PU-fika på Paula Rego museets cafetAktiviteter våren 2020Aktiviteter våren 2020

Första halvdagsträffen blir den 21 jan.  

Vi träffas i Cascais, kl 13.00-16.00.

Blir vi fler än 16 anmälda så delar vi upp gruppen och träffar även en grupp 9-12.

 

Fika den 11 feb, 15.00-16.30

Vi träffas i Cascais

Casa das Histórias Paula Rego, Av. da República 300, 2750-475,  Cascais

 

Andra träffen 11 mars.

Vi träffas i Cascais, kl 13.00-16.00.

Blir vi fler än 16 anmälda så delar vi upp gruppen och träffar även en grupp 9-12.

 

Fika den 22 april – Inställt pga av Corona!

Vi träffas någonstans i Lissabon, kl 15.00-16.30.

 

Halvdagsträffar

Vi planerar fyra halvdagsträffar per år. Upplägget kommer att vara en mix av kunskapsinput, gemensamma erfarenhetsutbyten och reflektioner. Kunskap och inspiration hittar vi olika teorier, artiklar, böcker, poddar. Det kan handla om att reflektera kring frågor som: vem är jag, vad vill jag, vad behöver jag för att må bra/bättre utifrån olika teman som beteende- och kommunikationsstilar, förändringars påverkan, stress och oro, självkänsla, att påverka tankar och känslor etc.

 

Fikaträffar

Mellan våra halvdagsträffar så ses vi på en fika där vi följer upp funderingar, utmaningar, erfarenheter och har trevligt. Dessa mellanträffar är ett sätt att dels befästa och hålla igång vår utveckling och dels ett sätt att för den som missat en aktivitet ändå få ta del av vad som är på gång.

Inbjudan till halvdagsträffarna kommer att mailas inför varje träff men fikaträffarna påminner vi bara om i vår WhatsApp-grupp.

 

WhatsApp grupp

Var med i vår WhatsApp grupp för att även löpande ta del av och dela tips om spännande aktiviteter, intressanta böcker, poddar etc. Här kan alla deltagare bjuda in till aktiviteter som t ex en reflektionspromenad, ”walk-and-talk” eller be om feedback på en fundering när man vill. Ladda ner WhatsApp-appen och skicka ditt mobilnummer så lägger vi till dig. 

Ser fram emot ett spännande funderingar och utveckling tillsammans, så välkommen att anmäla dig till PU gruppen nu

Karin och AnnaLena

 

AnnaLena Alexandersson

+46705392969

+351934096482

annalena.alexandersson1(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com

 

Karin Oldebäck

+46(0)704978777

+351915472019

karin(Replace this parenthesis with the @ sign)oldeback.com

__________________________________________________________________________________________________