Network Menu

SWEA-golf med övernattning

Laddar Karta...

Datum/Tid
Datum: 2018-11-26 – 2018-11-28
Hela dagen

Plats
Morgado do Reguengo Resort


Välkommen till SWEA-golf på Morgado och Alamos!

Nu är det snart dags igen för vår årliga SWEA-golf på Morgado Golf & Country Club. För de av er som inte var med förra året så ligger golfklubben mellan Portimao och Monchique, omgivet av de vackra Monchique bergen (vägbeskrivning skickas till alla som anmäler sig). Vi spelar golf både måndag och tisdag och övernattar på klubbens trevliga hotell i anslutning till klubbhuset. Måndag kväll avnjuter vi en god middag och umgås och har trevligt.

Tävlingsformer:

Dag 1 börjar vi med en lättsam SWEA-scramble och dag 2 spelar vi individuell poängbogey samt lagtävling. Lagen kommer att vara sammansatta så att varje lag har liknande totalt handicap. Det viktiga är inte tävlingen i sig utan att träffa nya och gamla sweor i en avspänd miljö. Tävlingsledare och värdinnor är Barbro Holgerson, Bibi Mangs och Kristina Ramstedt

Startider:

Måndagen den 26 november spelar vi på Morgado 18-håls bana, med början 11:04. Vi träffas i receptionen 10:15 för incheckning och indelning i bollar samt för genomgång av regler.

Tisdagen den 27 november spelar vi på Alamos 18-hålsbana med början 09:00. Vi samlas efter golfen för prisutdelning, mingel och avslutning innan det bär av hemåt.

 

Kostnad logi/mat: 70 EUR. Inkluderar en natt i dubbelrum med frukost, samt buffémiddag med ett stort urval av kalla och varma rätter, sallader och desserter, samt välkomstdrink, vin, öl eller annan valfri måltidsdryck. Middagen serveras i golfhotellets trevliga restaurang som ligger på gångavstånd från hotellet. Prisutdelning äger rum innan middagen i samband med välkomstdrinken. Inkluderar även bidrag till priser.

 

Kostnad Greenfee: 35 euro utan CNIG-kort, 30 euro med CNIG-kort. Betalas i receptionen på golfklubben. Om du vill ha en golfbil så betalas denna också i receptionen (40 euro per runda).

 

Intresseanmälan senast den 24 oktober. Anmälan skickas till barbroholgerson@yahoo.se. Ange vem du vill bo tillsammans med samt ditt golfhandicap (krav: officiellt handicap på 36). Ange även om du behöver en golfbil.

 

Senast den 10 november vill vi ha din förskottsinbetalning på 70 euro. Pengarna betalas in på nedan konto. OBS! Nytt kontonummer. Anmälan är bindande, ingen återbetalning kan göras efter den 17 november. Kvittot mailas till vår kassör yvonne.lundberg@gmail.com.

 

Bank                                  Millennium bcp (Banco Comercial Português)

Kontonummer               45524905338

NIB                                    03300004552490533805

IBAN                                  PT50003300004552490533805

BIC/SWIFT                                            BCOMPTPL

Kontonamn                     SWEA SWED EDUC ASSOC INTERNAT PT ASSOC

Bankadress            Rua Dr José Joaquim de Almeida 527 A. 2775-595 Carcavelos – PT

 

 

Varmt välkommen önskar vi i Styrgruppen!

_____________________________________________________________________________