Network Menu

Endagsutflykt 11 maj 2020 till Grutas de Mira de Aire och besök på privat vingård. INSTÄLLT!

Karta Otillgänglig

Datum/Tid
Datum: 2020-05-11
Hela dagen


Ca 1,5 timmes bussresa norrut tar oss till en fantastisk naturupplevelse! Vi kommer att, under ledning av en lokal guide, besöka Grutas de Mira de Aire en kalkstensgrotta som upptäcktes1947.

Utflykt till Grutas de Mira 11 maj 2020

Pixabay

Efter flera års arbete kunde den 1974 äntligen öppnas för allmänheten. Sedan dess har grottan utvidgats och 2007 lade man till ytterligare 1 km med nya gallerier. Vi åker hiss ner i grottorna.

Efter grottbesöket blir det lunch i Grutas de Mira de Aire egen utomordentliga restaurang! Du väljer kött, fisk eller vegetariskt alternativ och skriver ditt önskemål i rutan ”Ev meddelanden” där du anmäler dig, se nedan. Här anger du också om du har någon form av intolerans (gluten, lactos, allergi).

Efter lunchen planerar vi vingårdsbesök i Alenquer på den privata vingården Quinta do Monte d’Oiro. Deras kvalitetsviner använder stjärnkocken Avillez på sina restauranger och stjärnrestaurangen Belcanto tar sina viner härifrån. Vi testar ett rött och ett vitt vin.

En riktigt fullmatad dag!

Pris: 99 euro allt inkluderat (buss, inträde, guide, trerätters lunch med vin/vatten och kaffe, vingårdsbesök samt test av två viner)

Max antal: 35 personer

Tid: Det blir en heldag.  Du kommer att få en bekräftelse på att du kommit med på resan och får då även detaljerad information om tid, betalningssätt samt plats för upphämtning. Skriv din bostadsort  i rutan ”Ev. meddelande”.

Guidningen är på engelska

Varmt välkommen!

Programgruppen

/Lena Eckerbom: +46 707 99 06 20 –  lena.eckerbom@gmail.com

___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________