Network Menu

SWEA-kaffe 8 maj 2019

Ibland är det skönt att det regnar! SWEA-kaffe 8 maj 2019I synnerhet när man får tillfälle att träffa andra Sweor och njuta av bokprat och trevlig samvaro!

Vid majkaffet inledde vår ordförande Marie med lite info och därefter fick vi en tydlig genomgång av de olika intressegrupperna på hemsidan av medlemsansvarig Kerstin.

Med en dikt som med sin knorr överraskade de flesta av oss tog Berit Johansson över ordet och styrde in oss på dagens tema – bokklubbar och böcker. Vi fick en tipslista inför ev uppstart av en ny bokklubb. Sen presenterade Berit ”sin” bokklubb och deras tanke med att läsa böcker som har anknytning till vårt vackra Portugal plus en lista på de böcker som bokklubben redan läst. Se länk Böcker om Portugal 

SWEA-kaffe 8 maj 2019

Berit i schwung 🙂

En av dessa böcker är José Saramagos Baltasar och Blimunda som Berit med inlevelse serverade som en aptitretare. Alla vill vi nog läsa om hur det går för B&B efter detta.

Berit överraskade en gång till – under några av stolarna fanns det ett hjärta och den som hittade ett sådant vann en bok, några ex av just Baltasar och Blimunda m fl böcker.

En lista gick runt för den som gärna vill vara med i en ny bokklubb och många antecknade sig. Om du missade detta kan du höra av dig till Berit via vårt SWEA mail: swea.lissabon.portugal(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com

Här finns fler bilder!

Väl mött på nästa SWEA kaffe!

____________________________________________________________________________________________________