Network Menu

SWEA-kaffe 6 februari 2019

SWEA-kaffe feb 2019En strålande februarimorgon samlades 58 Sweor på Hotel Londres. Vår ordförande, Marie Ahlberg, hälsade oss välkomna – särskilt alla nya medlemmar som fortsätter strömma in till vårt fina Portugal!

Marie nämnde också att det är viktigt att vi, när vi förnyar vårt medlemskap, går in på hemsidan under ”Medlemskap”/”Förnya medlemskap”/, och fyller i blanketten som kommer fram när man klickar på ”Länk till blanketten”. Eller så kan man gå direkt till https://medlemsblankett.swea.org/fornya-medlemskap/

Detta för att SWEA t.ex. fortsatt ska kunna använda våra e-postadresser för utskick osv.

Sedan var det dags för programgruppens Carin Stegrell att berätta om sin Pilgrimsvandring. Trots lite teknikstrul (Den presentation Carin förberett gick helt enkelt inte igång så hon fick improvisera med hjälp av sina bilder från vandringen!) blev det en fantastisk föreläsning! Carin berättade så inspirerande om sin 87 mil långa vandring till Santiago de Compostela. Hur man packar allt man behöver för 28 dagar utan att det ska få väga någonting! Hon berättade om den vackra naturen, om vikten av att ha rätt skor, om att sova i härbärgen bland snarkningar, om den fina stämningen på vägen och mycket, mycket mer! Det blev ett fantastiskt gensvar från åhörarna med många frågor och anekdoter. Det kändes som om halva skaran ville iväg på egna vandringar så fort som möjligt! Tack Carin!

Vid pennan: Camilla Clarke

SWEA-kaffe feb 2019
SWEA-kaffe feb 2019

SWEA-kaffe feb 2019
SWEA-kaffe feb 2019
SWEA-kaffe feb 2019

_______________________________________________________________________________________________________________