Network Menu

Quinta dos Vales – Kick off den 25 september

 

Vingård

SWEA hösten startade idag, i strålande solsken, på den trevliga vingården Quinta dos Vales!

Vad kan bli bättre än kombinationen kultur, vin och solsken samt 64 glada Sweor på en Kick-Off? Inte mycket – stämningen var som vanligt på topp och det pratades sommarminnen och upplevelser tillsammans med vänner, barn, barnbarn Sverigemiddagen i Stockholm etc etc.

Mingel2Mingel

Före lunch hade vi möjlighet att beskåda Karl Heinz Stock´s annorlunda skulpturer, som var utplacerade omkring vingården. Fantastiska och annorlunda skapelser !

SkulpturparkSkulptur i poolen

mingel

Foto GP

Lunchen serverades på Panorama Terrassen, där vi hade en fantastisk utsikt utöver vinstockarna!

Vi avnjöt en god buffé vid vackert dukade bord! Denna gång hade vi lotteriförsäljning och spänningen var olidlig när Britta drog de vinnande lotterna. Vi var många som drog vinstlotter…..själv hade jag turen och vann en trevlig snapshandduk…..ska bli kul att torka disk och sjunga samtidigt!

lunch bild 2lunchfoto 1

Mita och Maries besök på vår Kick-Off uppskattades! Vi fick bl a ta del av Mita och Maries långa erfarenhet av SWEA  och vad SWEA står för! Tack för ert besök!

Mita och Marie

Efter många timmars lunch och mycket skratt var det dax för uppbrott och vi tog farväl av varandra! Detta var en bra start på SWEA-hösten i Algarve! Härlig energi och stor glädjefaktor!

Vid pennan Gun Persson

Foto Gun Persson och Ann Jonson