Network Menu

SWEA-kaffe 5 dec 2018

Med liv och lust sjöng ett 40-tal Sweor alla 12 verserna till SWEA-kaffe 5 dec 2018Tomtarnas Julnatt när Camilla och Kerstin ledde sången! Och inte nog med det, även pepparkaksgubbarna och sockerbagaren ljöd glatt liksom Nu tändas tusen juleljus. Helt underbart!

Medan solen sken utomhus spred sig julstämningen inne på Hotel Londres med kaffe, lussebullar och pepparkakor. Både mångåriga medlemmar och helt nya Sweor fanns på plats, liksom två tidigare ordföranden samt tre gäster från Algarve. Vår ordförande Marie hälsade alla varmt välkomna och berättade om Regionmötet på Mallorca samt bjöd oss alla att boka datumet för nästa världsmöte den 14-17 november i Dubai. Mer information om VM finns här!

Diplomatbasarens ledare och samordnare Mita och Madeleine rapporterade om en mycket lyckad insats som gav över 1000€ till insamlingen. Denna gång till behövande inom äldrevården. För att vara ute i god tid börjar förberedelserna inför nästa års evenemang redan NU. Kontakta dem gärna om du har idéer.

Medlemsansvarig Kerstin informerade om några ändringar inför det nya året. Alla ombeds att fylla i blanketten för Förnyelse av medlemskap på hemsidan i samband med betalning av årsavgiften för 2019. Men först efter årsskiftet, så vi kommer på rätt räkenskapsår. Utförlig information kommer via e-post.

Programansvarig Britta gläntade lite på locket till vårens aktiviteter som inom kort kommer upp på hemsidan. Bra att skriva in i nya almanackan. En enkel utvärdering av höstens program gick snabbt att fylla i. Det fanns också utrymme att skriva in egna tankar om vår verksamhet. Återkoppling på enkäten kommer på vårens första kaffe.

Tiden gick alldeles för fort som vanligt när Sweor möts. Alla önskades en riktigt God Jul av Marie innan solskenet lockade.

SWEA-kaffe 5 dec 2018
SWEA-kaffe 5 dec 2018
SWEA-kaffe 5 dec 2018

Här finns fler bilder!

_______________________________________________________________________________________________