Network Menu

SWEA Professional Portugal

SWEA Professional är ett nätverk inom SWEA Portugal där våra medlemmar träffas och bygger professionella relationer, delar med sig av erfarenheter samt ger tips och råd till varandra.
Vår målsättning är att träffas en gång i månaden med fokus på lärande och inspirerande föreläsningar med nätverkande och mingel.

Vi lyssnar på inspirerande föreläsares personliga framgångar och erfarenheter från arbetslivet i Portugal. Vi gör också företagsbesök på såväl stora framgångsrika företag som på små start-up:s och lär oss om deras verksamheter. Framförallt så stödjer vi våra SWEA-medlemmars framgångar och arbetar för att styrka våra kunskaper om hur man navigerar på arbetsmarknaden här i Portugal. Träffarna sker kvällstid eller som frukostmöten.

I vårt nätverk, till skillnad från SWEA i övrigt, så är det tillåtet att marknadsföra sin egen verksamhet några gånger per år, t ex på FB SWEA Professional Portugal. Du får också tillgång till ett unikt internationellt nätverk genom de slutna grupperna FB SWEA Professional Worldwide samt LinkedIn SWEA PROFESSIONAL.

Våren 2019 bjöd på följande program:

Februari
Louise Wennberg om hur man får en extrainkomst och en gedigen säljutbildning genom att sälja Aloe Vera-produkter i det världsomspännande företaget Forever.

Maj
Inbjudan hem till ambassadör Helena Pilsas Ahlin måndag 6 maj. Diskussionsämnen: Kvinnligt ledarskap och skillnader i arbetsklimat mellan Sverige och Portugal.

Juni
AW på ett mysigt ställe inne i Lissabon tisdag 4 juni.

Hösten 2019:

September
Information om att starta eget företag i Portugal. Teresa Pala Schwalbach på advokatbyrån Sérvulo. Tisdag 10 september.

Oktober
Karin Oldebäck med tema relationer i möten. Onsdag 9 oktober på Hotel Londres, Estoril.

 

Intresserad? Kontakta:

Mita Zell    Mob: 913 727 123    mita.zell(Replace this parenthesis with the @ sign)outlook.com

Hjärtligt välkommen till ett unikt kvinnligt internationellt nätverk!

SWEA Pro hos IKEA feb 2018

SWEA Professional på företagsbesök hos IKEA:s ledningsgrupp feb 2018

________________________________________________________________________________________________________