Network Menu

SWEA-kaffe 6 september

SWEA-kaffe 6 sepDen härligaste av sommardagar strömmade Sweorna in till höstens första onsdagskaffe. Det var ett sk pratkaffe, och det märktes verkligen. Många glada hälsningar och kramar delades ut. Några helt nya Sweor samt också gäster fanns med, och alla välkomnades av vår ordförande Mita som passade på att berätta om vad SWEA har att erbjuda. I höst är det bl a VM, världsmöte i Perth, och det går fortfarande att anmäla sig!

Kerstin, som leder Programgruppen, berättade lite mer ingående om höstens begivenheter, nu närmast uppstartskvällen 21 september i Cascais. Isabel som leder SWEAresan Portugals skatter fick också tala lite kort om innehållet innan ordet lämnades vidare till de olika intressegrupperna.

All information finns på hemsidan, förutom Kommande aktiviteter finns det också flikar med olika Intressegrupper, bara att klicka och anmäla sig på det som känns tilltalande. Ofta har dock aktiviteterna begränsat antal deltagare så det kan löna sig att kolla upp hemsidan med jämna mellanrum.

Margareta E tipsade om Oeiras som en mycket aktiv kommun. Just i helgen som kommer är det festival i Parque dos Poetas. Titta gärna på Oeiras hemsida: www.poeiras.pt

Tiden gick alldeles för fort, men några böcker hann byta ägare, kaffet och den goda citronkakan slank ner innan alla deltagare försvann ut i solskenet igen.

Här finns fler bilder!

_______________________________________________________