Network Menu

SWEA glögg första advent 2017

Doften av god glögg och körens julsånger fyllde ut det lilla tomrum som fanns kvar när Sweorna med gäster träffadesFörsta adventsglögg 17 på Hotel Londres för att fira första advent. Julstämningen späddes på med hembakade lussebullar, pepparkakor och annat gott. Lotteriet sålde slut på rekordtid och utanför ingången hopade sig kassarna med godsaker och vardagsförnödenheter som samlas in till behövande i närområdet. Maj-Lis Insamlingsstiftelse och Ulla Rapazotes SIS tog tacksamt emot både välfyllda kassar och pengagåvor, och från Sweorna fick de även dagens intäkter från inträde och försäljning.Första adventsglögg 17

Mariana Ottosson ledde den fina Swea-kören och Mita hälsade vår nya ambassadör Helena Pilsas Ahlin välkommen. Kerstin höll som vanligt både i flöjten och i den spännande lottdragningen.

Glada besökare kammade hem vinster som skänkts till Sweornas lotteri, bl a vouchers för middagar, greenfeeavgifter, skönhetsbehandlingar, flaskor med gott innehåll, ljuslykta till balkongen, adventsstjärna i glas mm. En del vann t o m flera vinster!

Vi andra fick nöja oss med en härligt stämningsfull inledning på adventstiden. Inte fy skam det heller!

Här finns fler bilder!

_____________________________________________________________________________________________________