Network Menu

Mingelträff Belmar Hotel, Lagos

Loading Map....

Datum/Tid
Datum: 2017-10-10
16:00 – 18:00

Plats
Belmar Resort


Mingel Belmar 10 okt

Välkommen till SWEA Mingel den 10 oktober på Belmar Resort i Lagos

Vi fortsätter med de populära mingelträffarna på Belmar den 2:a tisdagen i varje månad. Denna gång har vi bjudit in vår Swea och konstnär Helena Björnberg som kommer att berätta om sin och makens spännande segling till Nordkap.

”En segling från Syd till Nord, från Lagos till Nordkap”.

Helena kommer att berätta om seglingen 2016 med deras båt S/Y Nike. En resa som startade i Lagos och följde Atlantkustens fascinerande natur upp till Nordkap, med rikt fågelliv och möte med valar, och återresan till Lagos.

Normalt brukar vi inte kräva någon föranmälan till våra mingelträffar, men denna gång skulle vi vilja veta hur många som tänker komma, för att kunna förbereda lokalen för Helenas bildspelspresentation.

Tid: Tisdagen den 10 oktober kl. 16-18. OBS! Presentationen beräknas börja vid 16:30 så vi ber därför alla att försöka vara där vid 16-tiden.

Plats: Belmar Resort, Lagos (se nedan länk där du även hittar en vägbeskrivning). Vi träffas en trappa upp i den trevliga Sunset Loungen.

http://www.belmarresort.com/contact-us.html

Kostnad: 7 € (inkl. hyra av lokal/projektor samt ett glas vin eller alternativ dryck). Ytterligare drinkar finns att köpa till förmånliga priser.

Skicka din anmälan till barbroholgerson(Replace this parenthesis with the @ sign)yahoo.se senast den 3 oktober, 2017.

Välkomna önskar vi i Styrgruppen!________________________________________________________________________________________________________