Network Menu

Hus att hyra Estoril – Portugal

 Vill du dela vårt fantastiska hus med oss?  

Jag heter Agnetha Birgersson och har bott här i Portugal, Cascais/Estoril i över 6 år. Vår yngste son Alexander tar studenten i juni här i Portugal och sedan kommer han att studera i Sverige på KTH. Alicia vår yngsta dotter studerar sedan september förra året i Edinburgh, Skottland. Till hösten blir det bara jag och min man Per-Inge som kommer att bo här. Vi tänkte därför minska ner vårt boende. Vi kommer att vistas lite mer i Sverige.  

Vi bor i ett fantastiskt fint hus i Estoril som kallas det Marockanska huset. Det är byggt runt en liten innergård och har en tornlägenhet med egen ingång. Tornlägenheten har ett sovrum med badrum, ett vardagsrum, ett litet kök och matrum. En stor terrass med kvällssol ingår också.  

Stora huset har ett stort sovrum med badrum och ett vardagsrum med fantastisk utsikt på ovanvåningen. På bottenplan finns två sovrum med badrum, gästtoalett, kök, tvättstuga, matrum och vardagsrum med utgång till en stor terass, allt byggt runt en liten fin innergård. Där är det mycket mysigt att sitta på våren försommaren, sensommaren och hösten. På dagtid, sommartid blir det för varmt men på kvällen är det härligt.  

Vi skulle gärna vilja dela huset med en annan familj. Båda är möblerade.  

Vi kan tänka oss att antingen bo i huset eller i tornlägenheten beroende på vad som passar den andra familjen bäst. Vi skickar gärna bilder till de som är intresserade och du är naturligtvis väldigt välkommen att komma och titta.  

Poolen och tomten kring den delar vi på. Uppfart och trädgården på framsidan hör till de boende i huset och uppfart vid husets sida samt tomten på baksidan tillhör de som bor i tornlägenheten. 

Välkommen att höra av dig om du är intresserad.  

Agnetha: +46704218400 eller agnetha(Replace this parenthesis with the @ sign)activeparenting.se

Per-Inge: +46706996740 eller peringeb(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com  

Vänliga hälsningar,

Agnetha Birgersson

___________________________________________________________________________________________